Както писахме, жертвите на тежката катастрофа с автобус край Своге станаха

...
Както писахме, жертвите на тежката катастрофа с автобус край Своге станаха
Коментари Харесай

Трагедия без край! Разбра се коя е 17-тата жертва от автобуса-ковчег

Както писахме, жертвите на тежката злополука с рейс край Своге станаха 17. Жена с букви С.К. е умряла при превозването й към лечебните заведения след случая.

Тя е закарана непосредствено в Катедрата по правосъдна медицина в София. Разпозната е от околните си в неделя вечерта, оповестява Нова телевизия. 

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че е  повдигнато обвиняване на водача на рейса Григор Григоров, написа Блиц . Той е упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност. Нарушил е разпоредбите за придвижване по пътищата, като е превишил ограничаването от 40 км/ч в пътния сектор, сигнализиран със знак за това. Така по несъобразителност е предизвикал гибелта на 17 души и е ранил повече от едно лица. 

Григоров е арестуван за период от 72 часа. В момента задържането се извършва в изискванията на болнично заведение, където той е на лекуване.

Междувременно в Световрачене, откъдето са съвсем всички починали в тежката злополука, се отслужва молебен. От вторник до края на седмицата на гробищата в селото ще бъдат заровени жертвите на нещастието. Сред жертвите е и 13-годишно момче, което дружно с баба си и вуйчо си е пътувало на злощастната екскурзия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР